order online cheap canadian pharmacy canada norvasc, order cheap generic meds no rx arimidex cod next day delivery, generic medications no rx overnight neurontin with free dr consultation, order online cheap canadian pharmacy online buying zovirax, buy cheap generic meds with overnight delivery order doxycycline with cod, buy online at discount prices flagyl cod no rx required, buy cheap medications online with no prescription diflucan order, online ordering of tabs and pills with a discount cash on delivery lasix medication, buy cheap generic meds with overnight delivery prescription order cheap baclofen, online ordering of tabs and pills with a discount no prescriptions needed for premarin, pharmacy cheapest prices you ever seen generic wellbutrin in australia online,

Seterdrift

Velkommen til Grete og Bent Nilsen på Finnvollen seter Vi har nå lansert et nettsted for seterdriften, besøk 8potterromme.no for oppdatert informasjon. Kalvene på vollen Vi har gårdsbruk med melkeku i Sande i Vestfold, men har lenge hatt et ønske om å starte med seterdrift. Sommeren 2007 startet vi opp med setring på Finnvollen seter som ligger i Telemark. Nærmere bestemt på solsiden av Gaustadtoppen i Tuddal. Vi er her fra St. Hans til Krossmess den 14.09, som fra gammelt av var den datoen man skulle flytte hjem fra fjellet. Vi har med oss kuer, kalver, hester og griser. All melken blir foredlet og solgt fra setra og forskjellige markeder. Sommeren 2007 stertet vi på "bar bakke" uten fjøsbyggning, en sølete opplevelse. Utover sommeren kom det opp driftsbyggning som rommer melkestall, melkerom og produksjonsrom. I år, 2008 står bygningen ferdig og vi har fått denne godkjent av mattilsynet for produksjon av smør, rømme og knaost. Vollen med Gaustatoppen i bakgrunden Kuene våre kalver like før vi drar til fjells, så vi får dermed kuer som melker mye de månedene vi er i fjellet. Kuene beiter fritt i fjellet og får i seg næringsrikt fjellgrass og friske urter. Dette fører til en sunnere fettsyresammensettning i våre produkter fra setra.

Velkommen til
Bent Nilsen!

Dette er et enkeltmannsforetak som baserer sine tjenester på tradisjonsbåren kunnskap.

Hovedvekten av foretningsideen er todelt hvor arbeid med skjøtsel og restaurering av kulturlandskap som er/har vært preget av bondens aktivitet gjennom generasjoner, utføres i barmarksperioden.

I vinterhalvåret er det utføring av ”spesialhogst” med skogshest som fyller arbeidsdagen.

I tillegg til dette tilbyr jeg mange andre tjenester som det fremgår av menyen på venstre side. Håper siden kan være interesang for deg og hvis noen av tilbudene skulle være aktuelle, så håper jeg du tar kontakt for en uforpliktene prat.

Besøk 8potterromme.no for informasjon om vår seterdrift.